TulevatKurssit ja koulutukset

Täällä voit seurata Villa Aurorassa tapahtuvia kursseja ja koulutustilaisuuksia. Kaikille avoimina olevien kurssien punaisena lankana on ihmisen hyvinvointiin ja henkiseen kasvuun, sekä kulttuuriin ja viestintään liittyvät sisällöt.

Tarjoamme Villa Auroran tiloja kouluttajien, luennoitsijoiden ja ohjaajien käyttöön. Autamme myös mielellämme kurssien ja koulutuksien suunnittelussa, organisoinnissa, markkinoinnissa ja siihen liittyvissä järjestelyissä. Järjestäjän kanssa voimme tehdä kurssi-, ja koulutuspaketin, mikä sisältää kaiken tarpeellisen majoituksesta ruokailuihin. Kurssien aikana on käytössä n. 50 hengen sali, ryhmätiloja, saunaosasto ja huoneita n. 35 henkilölle, lisävuoteilla n.45 henkilölle.

Työyhteisöille tarjoamme rauhallisen ja viihtyisän ympäristön ja erilaisia koulutus-, ja kokouspaketteja. Tarvittaessa järjestämme luennoitsijan, kouluttajan / ohjaajan sekä majoituksen ja ruokailujen lisäksi erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja. Työyhteisöt voivat varata myös kaikki tilat omaan käyttöönsä.

Jos olet kiinnostunut järjestämään yksityisen kurssin omien ystävien kanssa, olemme valmiina auttamaan aiheen mukaisen kouluttajan/ohjaajan hankinnassa ja tilaisuuden kokonaisvaltaisessa suunnittelussa ja organisoinnissa.

Tulossa

25.06.2020 Aloittelijan Villiyrtti-Kurssi

Tutustumme maastossa hortaan ja keräämme sitä, vinkkejä keittiöön ja kotiapteekkiin, pikku purtavaa.
Aloitetaan 25.6 klo: 11.00, kesto 3-4- tuntia.
Kurssin vetäjä Teija Taverna, ravintoneuvoja, paaston ohjaaja, koulutettu hieroja, rohtoyrttikouluttaja
Ilmoittautuminen: Teija 040-543 0506 tai Villa-Aurora Seija 045-615 6260
Mukaan säätilan mukainen asu, sakset, veitsi, kori tai pusseja yrteille, pieni kannellinen lasipurkki, muovihanskat nokkosien varalle, pieni pellava- tai puuvillapussukka.
Tervetuloa !

 

5.9.2020 Aidon Itsen Äärellä

AIDON ITSEN ÄÄRELLE  – henkisen itsekehityksen kurssi

5.-6.9.2020 Villa Aurora Mäntyharju

Sinun Vuorosi Loistaa.

Kehitymme kaikki sieluna maailmankausien läpi eri aikakausina, omissa arkipäivissämme, iloissamme ja suruissamme, karman polkua kohti aitoa itseämme. Kehitys, henkinen kasvu, kotiinpaluu on meidän elämäntehtävämme, syy elämällemme.  Aika ajoin tulemme kohtaan, jossa kaipaamme arkeen breikkä ja koordinaattiemme päivitystä. 

Tässä kohtaa me toivotamme sinut joko yksin tai ystäväsi/parisi kanssa tervetulleeksi  itsellesi uuden tai ennestään tutun ajattelu- ja toimintamallin pariin - esoteerisen muutoksen polulle  Mäntyharjuun -  luonnonrauhan tyyssijaan. Tule sydäntietoisuuden polulle, sielua hiveleviin ja käsin kosketeltaviin luonnon energioihin, vetten ja ikihonkain äärelle. Arkihuolesi kaikki heitä ja jatka pitkin alkemian teitä.

Tämä esoteerinen kurssi toteutetaan sään mukaan sekä ulko- että sisätiloissa, missä  tarpeen tullen on mahdollisuus myös turvarajoihin.Tältä muutoskurssilta tosin kukaan ei valmistu tai todistusta saa, mutta henkisiä eväitä omalle polulleen kyllä. 

Viitteellinen kurssiohjelma: sisältö ja järjestysmuutokset mahdollisia ryhmädynamiikan mukaan

Lauantai 5.9.2020

9.-10.30  Hengitysmeditaatio. Minä Olen - tutustuminen. Transmormaatio ja symboliikka. Sielunkuva-työskentelyn alustus.

10.30– 12.00  Kehomielen aistit auki. Rytmi. Yhteys. Rakkaus.  Läsnäolo ja maadoitusharjoitteita lähiympäristön luontoretkellä. Sielunkuva. Kokemuspiiri.

12.00-12.45 Lounas

12.45-15.00 Mielestä Sydämeen I. Intuitio. Erottelukyky, takertuminen, hyväksyntä. Fyysinen ja henkinen tasapaino, kehoviisaus, syvähengitys, rentous, tunnelukot, kosketuksen voima. 

15.-15.30 Kahvitauko ja kokemusten vaihto

15.30-18.00 Mielestä Sydämeen II. Tarkoituksenmukaisuus, omavastuu, myötätunto. Äänen transformaatiovoima. Energiakehon rakenne, chakrat. Itsemyötätunto äänimaljameditaatio. Sielunkuva. Kokemuspiiri.

18.00 Päivällinen

Iltaohjelma

Omaehtoista toimintaa tai vapaaehtoista intuitiivista ryhmälähtöistä yhteistoimintaa esim.

-ohjattua/sielunkuvan työstämistä lähiympäristössä

-henkilökohtaista valmennusta harjoitusten mahdollisesti esiin nostamiin reaktiivisiin kokemuksiin

-intuitiivista, luovaa ilma- ja paritanssia yhdessä laulaen

-yhteispäätöksellä yhteinen hiljaisuus retriitti / henkilökohtainen omaehtoinen hiljaisuus retriitti

Sunnuntai 6.9.2020

Klo 7.30  Aistit auki - luontoläsnäolo meditaatio - aamujooga

Klo 8.30  - 9.00  Aamiainen

Klo 9.00  - 11.00 Mielestä Sydämeen III. Sydänkeskeinen luominen, tasapaino,  synkronismi. Läsnäoleva luova liike ja ääni. Kokemuspiiri.

Klo 11.00 Lounas

Klo 11.45 – 15 Mielestä Sydämeen IV.  Kokemuksen yläpuolelle. Henki. Rauha. Tämä hetki.  Sielunkuvan jakaminen ja kurssipalautepiiri. Loppumeditaatio.

Klo 15 -16  Loppukahvit – Sinun Vuorosi Loistaa - Kotiinpaluu

Kurssin hinta:  120 e/henkilö (sis.alv), tarvittaessa osamaksu- ja maksuaikamahdollisuus

Majoittuminen Maaseutuhotelli Villa Aurorassa

Täyshoitohinta jaetussa 2 hh:ssa 116 €/hlö (sis.alv), yksin 2 hh:ssa, lisämaksu 20 e/hlö,  sisältää  1 x aamiainen, 2 x lounas, 1 x päivällinen

Majoitusvaraukset suoraan Villa Auroraan

Kurssille ilmottautuminen  Annikalle s-postiin tai txt-viestiin viimeistään 23.8.2020 mennessä 

Sydämellisesti tervetulleeksi sinut toivottavat toisensa viisi vuotta sitten ”sattumalta” kohdanneet sielunkumppanit. Elämämme on kuin tanssia vaan -  yksi askel eteen yksi taakse, tasapainoilua, ilman huonoa tai hyvää. Askel eteen taakse ja sivulle, yhdessä itsenäisesti. Sydän auki rakastaen.

 

Annika Schauman  Tämä Hetki

Hermeettinen sanansaattaja, esoteerikko,

Koulutukseltaan  aktiivisella 25 v itsehuolto-alkemisti urallaan

Rentoutusterapeutti, NLP-muutosvalmentaja, Elämäntaidonvalmentaja,  Shindo-valmentaja

www.shindo. Fi  ei omia nettisivuja

schauman.annika at gmail.com  puh 040 7606 285

Reijo Aalto  ValoAalto

Kuvataiteilija ja piirtäjä, esoteerikko

Koulutukseltaan ja aktiiviselta 35 v työuraltaan

Maanmittausinsinööri-lehtori, koulutettu energiahoitaja, luontainen parantaja

Ei omia nettisivuja

reijo.valoaalto at gmail.com  

Kurssille ilmottautuminen  Annikalle s-postiin tai txt-viestiin viimeistään 23.8.2020 mennessä

Ilmoittaudu kurssille

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Jos peruutus tehdään alle viikko ennen kurssin alkamista, peruutusmaksu on 50% kurssin hinnasta. Mikäli kurssille ilmoittautunut jää tulematta kurssille siitä etukäteen ilmoittamatta, peritään kurssimaksu täysimääräisenä.

Tervetuloa!