TulevatKurssit ja koulutukset

Täällä voit seurata Villa Aurorassa tapahtuvia kursseja ja koulutustilaisuuksia. Kaikille avoimina olevien kurssien punaisena lankana on ihmisen hyvinvointiin ja henkiseen kasvuun, sekä kulttuuriin ja viestintään liittyvät sisällöt.

Tarjoamme Villa Auroran tiloja kouluttajien, luennoitsijoiden ja ohjaajien käyttöön. Autamme myös mielellämme kurssien ja koulutuksien suunnittelussa, organisoinnissa, markkinoinnissa ja siihen liittyvissä järjestelyissä. Järjestäjän kanssa voimme tehdä kurssi-, ja koulutuspaketin, mikä sisältää kaiken tarpeellisen majoituksesta ruokailuihin. Kurssien aikana on käytössä n. 50 hengen sali, ryhmätiloja, saunaosasto ja huoneita n. 35 henkilölle, lisävuoteilla n.45 henkilölle.

Työyhteisöille tarjoamme rauhallisen ja viihtyisän ympäristön ja erilaisia koulutus-, ja kokouspaketteja. Tarvittaessa järjestämme luennoitsijan, kouluttajan / ohjaajan sekä majoituksen ja ruokailujen lisäksi erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja. Työyhteisöt voivat varata myös kaikki tilat omaan käyttöönsä.

Jos olet kiinnostunut järjestämään yksityisen kurssin omien ystävien kanssa, olemme valmiina auttamaan aiheen mukaisen kouluttajan/ohjaajan hankinnassa ja tilaisuuden kokonaisvaltaisessa suunnittelussa ja organisoinnissa.

Tulossa

16.03.2019 Freedom Retriitti - Sisäinen Viisaus ja Sydäntietoisuus !

Haluatko saada yhteyden omaan sisäiseen olemukseesi, tuohon ikiaikaiseen viisauteen joka löytyy meistä jokaisesta?
Haluatko löytää tien omaan sisäiseen voimaasi, iloon ja tasapainoon?
Tule löytämään uudenlainen olemisen keveys ja vapaus ilmentää omaa aitoa Itseäsi ?
Tule ihastuttavaan Villa-Auroraan, saat nauttia valmiin pöydän antimista ja yöpyä uniikissa Hyvän Olon huoneessa, idyllisessä ympäristössä.
Tämän Retriitti-viikonlopun aikana pääset avautumaan ja antautumaan aivan uusille olemisen tasoille. Kokonaisvaltaisesti. Lempeästi. Voimallisesti.
Saavut kotiin kehoosi. Saavutat omat juuret ja siivet ?

Freedom Retriitillä tasapainotamme voimakeskuksemme ja sitä kautta saamme aikaan syvällisen puhdistumisen ja vahvan keho-mieli-sieluyhteyden.
Tukena ja aktivoivina tekijöinä matkallamme on erilaisia korkeavärähteisiä työkaluja, kuten Kristalliset äänimaljat, koshit, terapeuttisen tason eteeriset öljyt, alkemistinen Mystic Rose -heiluri, mantran parantava vaikutus … ja pääosassa tietenkin upea terapeuttinen Chakradance -musiikki ja luovuutta herättelevä Mandalataide. Tule lumoavalle keholliselle matkalle, tutkimusmatkalle Itseesi.

CHAKRADANCE on liikkeen riemua aidoimmillaan. Avaamme oven uudenlaiseen kehollisuuteen, uuteen virtaukseen, uuteen alkuun.
Ei askelkuvioita, ei osaamista, ei erityistaitoja.
Vain Sinä, oma vapaamuotoinen liikekieli ja ainutlaatuisen upea musiikki = uniikki kokonaisuus 

CHAKRADANCE on dynaaminen tanssimeditaatioharjoitus, joka pohjautuu eri musiikkityyleihin ja filosofioihin. Tanssi tasapainottaa kehomme energiakeskuksia, eli Chakroja, samalla harmonisoiden koko kehoamme.
Aikaisempi tanssikokemus tai Chakratietämys ei ole tarpeen.
Tukena matkalla todelliseen Itseemme käytämme erityistä Chakrojamme resonoivaa musiikkia, mielikuvaharjoitteita, meditaatiota ja mandalataidetta.
CHAKRADANCE? -harjoituksella on samankaltainen vaikutus kuin joogalla, se vapauttaa kehostamme ja lihaksistamme negatiivisia tunteita ja kokemuksia, kun samalla yhdistymme voimallisesti fyysiseen kehoomme, eheytyen ja uudistuen.

Tanssimme siunatussa kynttilöin valaistussa tilassa, silmät suljettuina tai kevyesti peitettyinä, tietoisuutemme sisäänpäin kääntyneenä. Toisin kuin monissa muissa tanssiharjoituksissa, yhdistymme sisäiseen maailmaamme - mielikuvituksen, tunteiden, intuition ja aistien maailmaan.

Kokemus on kuin astuisi valveilla unimaailmaan - tanssimme kehomme uinuville osille, vapauttaen samalla lihaksiimme varastoituneita muistoja.
Kiputilat ja piiloon painetut pelot pääsevät poistumaan kehostamme.

Koe CHAKRADANCE? ja sen uudistava voima intiimissä pienryhmässä.
Ohjaajana luon turvallisen ja helposti lähestyttävän tilan johon voit saapua juuri sellaisena kuin olet, tässä hetkessä. Tilan jossa voit täysin antautua omalle kokemuksellesi ja avautua vastaanottamaan tämän terapeuttisen liikemeditaation parantavaa vaikutusta.
Tule ja herkisty kuulemaan ja aistimaan omaa kehoasi vahvemmin kuin koskaan. Uudenlainen virtaus kehossasi sytyttää ilon ja vahvistaa tietoisen läsnäolon tilaa, puhdistaa ja vapauttaa mielen hälinästä. Virtaus avaa luovuuden kanavat. Ilmennämme luovuuttamme Mandalan kautta, johon siirtyy tanssissa koettu virtaus, väreinä tai kuvina. Mandala sisältää tanssikokemuksesi lisäksi myös parantavan voiman. Tämä on täysin spontaani prosessi, sinun ei tarvitse osata piirtää tai maalata.

ALUSTAVA OHJELMA

LA
9 -10 Saapuminen / majoittuminen
10.00 Pyhään piiriin kokoontuminen - Retriitin avaus
Chakradance Freedom
Valkoisen valon liikemeditaatio - Voimakeskusten aktivointi
Awakening Juuresta Kruunuun
11.00 Juurichakra - oppaana Vanha Viisas
*ohjaus, tanssi, mandala, palaute
12.00 Lounas / omaa aikaa
13.30 Sakraalichakra - oppaana Pyhä Jumalatar
Solar Plexus chakra - oppaana Henkinen Soturi
15.15 Tee & kahvihetki
16.00 Sydänchakra - oppaana Enkeli
Kurkkuchakra - oppaana Eteerinen olemus
18.00 Illallinen
19 - Aromasauna
21.00 Sydänpiiri - Sacred Sound Seremonia
Äänihoitoa Kristallisilla äänimaljoilla / koshilla
Mystic Rose -aktivaatio & Auran puhdistus

SU
8 - 9 Aamiainen
9.00 Mantrapiiri - Chakra Dhyana
Seitsemän chakran aktivointi mantraten
9.45 Kolmas Silmä chakra - oppaanaNäkijä
Kruunuchakra - oppaana Valkoinen Valo olemus
11.30 Lounas / omaa aikaa
13.00 Integraatio - Chakrajärjestelmän yhdentyminen
Pyhä piiri sulkeutuu - päätösmeditaatio
15.00 Tee & kahvihetki
16.00 Retriitin päätös

Jokainen Chakra sisältää oman ohjauksen, tanssiosuuden, mandalan luomisen ja lyhyen palautteen.

Sacred Sound Seremonia
Kristalliset maljat on tehty 99,99 % puhtaasta, murskatusta kristallikiteestä.
Kristallisten äänimaljojen rakenne ja värähtely vastaa kehomme ja luustomme kristallista rakennetta. Siksi niiden luoma äänimaailma toimii aivan kuin ”värähtelylähettinä” joka pääsee vaikuttamaan syvälle solutason tietoisuuteen.
Kehomme on suurelta osin vettä. Siten olemme täydellisiä vastaanottimia tämän kaltaiselle äänihoidolle.
Kristallisten äänimaljojen värähtely on ns alkulähteen värähtelyä. Tämä äänimaailma vie kuulijansa todella syvään olemisen tilaan. Se avaa ikiaikaista tietämystä koskettaen sielun ydintä.

Mystic Rose aktivaatio
Sydänkeskusta avaava aktivaatio ja auran puhdistus korkeavärähteisen, alkemistisen Mystic Rose -heilurin avulla. Mystic Rose sisältää 13 eri ruusulajikkeen ja jumalallisen feminiinin, Äiti Marian, värähtelytaajuuden.
Vaikutus on puhdistava ja luo suojaa energiakentällemme.
Aktivoinnin avulla saamme sekä vahvan juurevan maayhteyden että yhteyden taivaskanaviin. Yhdistymme omaan keskukseemme ja moniulotteiseen olemukseemme.

Young Living - terapeuttisen tason eteeriset öljyt
Uusi Aika on käsillä. Tähän liittyy olennaisesti erilaiset värähtelyt, parantava ääni ja energialääketiede. Korkeatasoiset, terapeuttiset eteeriset öljyt ovat yksi avain hyvinvointiin. Nämä ovat rakkauteni, kulkeneet pitkään matkassani, nyt myös omalla värähtelyllään tuomassa hyvää oloa tällä retriitillä.
Jokaiselle chakralle esitellään yksi öljy tai öljysekoitus, osana ohjausta.
Käytämme öljyjä myös diffuusorissa ja aromasaunassa.

Retriitillä myös mahdollisuus hankkia itselleen Chakrakivi -sarja. Nämä on koostettu luonnon voimaa värähtelevistä kristalleista.
Saatavilla myös kahdentoista chakran aktivointi-cd.

HINTA: 188e
Ilmoittautumiset 1.3.2019 mennessä.
Maksutiedot saat ilmoittautumisen yhteydessä.
Huomioithan että ilmoittautuminen on sitova.
Esteen sattuessa, osallistumisen voi luovuttaa toiselle henkilölle.
Retriitti toteutuu, mikäli minimimäärä osallistujia on ilmoittautunut 1.3.-19 mennessä.

Hinta sisältää:
Ohjelma / ohjaus - noin 11 tuntia
Sacred Sound Kristallinen äänikylpy
Mystic Rose aktivaatio

Tapahtumapaikka: Villa-Aurora
Tervaniementie 2 Mäntyharju

TÄYSIHOITO HINTA: 133e
Täysihoito Villa-Aurorassa sisältää:
1 aamiainen, 2 lounas, 2 illallinen, 2 iltapäivätee /kahvi
Ateriat ovat paikan päällä valmistettua kasvis -kalaruokaa
Yöpyminen 2 hh huoneessa
(halutessasi 1 hh huoneessa, mutta se vaikuttaa hintaan)
Eteerinen saunaelämys
Maksun voit suorittaa saapuessasi, paikan päällä.


Ilmoittautumiset/lisätiedot:
Nina Maria
aurinkohuone@hotmail.com
050 574 8264

Ohjaajana toimii intuitiivinen valmentaja, Chakradance? fasilitaattori, energiahoitaja, luontaisterapeutti, taiteilija Nina Maria / Aurinkohuone.
Nina ohjaa yksilöitä ja ryhmiä lempeästi kohtaamaan omat kasvuteemansa ja löytämään oman polkunsa tässä ajassa. Nina on suomen ensimmäinen Chakradance? -ohjaaja, -14. Hän on kouluttautunut ja työskennellyt useilla eri henkisen -ja luontaisen hyvinvoinnin alueilla sekä luontaishoitoja tehden yli kymmenen vuoden ajan ja ohjannut aktiivisesti Chakradance -ja meditaatioryhmiä usean vuoden ajan.

Sydämellisesti Tervetuloa rakkaudelliselle, lempeälle matkalle Itseesi 


Lisätietoa:
facebook.com/aurinkohuone
www.chakradance.com

21.4.2019 Paastoa ja Metsäkylpyjä !

Buchingerin paastoa, lepoa, rentoutumista, ulkoilua, yhdessäoloa, itsensä tutkimista, metsäkylpyjä, kehon hyvinvointia, voimapaikkoja, elävöitymistä, naurujoogaa, hortoilua, yrttisauna, vesikylpyjä, hierontaa ja muuta mukavaa tekemistä.

Lisätietoja: Teija: 040-543 0506
teija.taverna@bluewin.ch

Seija: 045-615 6260
info@avamor.fi

22.3.2019 Uusi Alku - Huojentavan kirjoittamisen kurssi

Huojentavan kirjoittamisen kurssin teemana Mäntyharjulla on Uusi alku.

Uusi alku voi tarkoittaa sinulle astumista uuteen elämäntilanteeseen, mikä se sitten onkin. Se voi myös olla jokin pieni tai suurempi muutos, jonka haluat toteuttaa elämässäsi. Uusi alku voi tarkoittaa sinulle myös sitä, että haluat kokeilla, miten voit kirjoittamalla lisätä omaa hyvinvointia ja löytää uusia voimavaroja itsestäsi. Sinä itse päätät, mitä tuo Uusi alku juuri sinulle tarkoittaa.

Kurssin tavoitteena kirjoitustehtävien avulla kirkastaa uutta suuntaa omassa elämässä ja löytää itsestä voimavaroja, jotka vain odottelevat pinnan alla, että otat ne käyttöösi.

Viikonloppukurssin ajankohta on 22.-24.3. Tämän kurssin normaalihinta on 200,00 €. Jos ilmoittaudut jo ennen 20.1.2019, silloin saat nopean ilmoittautujan etuna kurssin hintaan 185,00 €. Varaa erikseen majoitus ja ruokailut suoraan Villa Aurorasta.

Lue lisää! >>
https://marikuusisto.com/home/huojentava-kirjoittaminen/kurssit/uusi-alku/

Ilmoittaudu kurssille

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Jos peruutus tehdään alle viikko ennen kurssin alkamista, peruutusmaksu on 50% kurssin hinnasta. Mikäli kurssille ilmoittautunut jää tulematta kurssille siitä etukäteen ilmoittamatta, peritään kurssimaksu täysimääräisenä.

Tervetuloa!