TulevatKurssit ja koulutukset

Täällä voit seurata Villa Aurorassa tapahtuvia kursseja ja koulutustilaisuuksia. Kaikille avoimina olevien kurssien punaisena lankana on ihmisen hyvinvointiin ja henkiseen kasvuun, sekä kulttuuriin ja viestintään liittyvät sisällöt.

Tarjoamme Villa Auroran tiloja kouluttajien, luennoitsijoiden ja ohjaajien käyttöön. Autamme myös mielellämme kurssien ja koulutuksien suunnittelussa, organisoinnissa, markkinoinnissa ja siihen liittyvissä järjestelyissä. Järjestäjän kanssa voimme tehdä kurssi-, ja koulutuspaketin, mikä sisältää kaiken tarpeellisen majoituksesta ruokailuihin. Kurssien aikana on käytössä n. 50 hengen sali, ryhmätiloja, saunaosasto ja huoneita n. 35 henkilölle, lisävuoteilla n.45 henkilölle.

Työyhteisöille tarjoamme rauhallisen ja viihtyisän ympäristön ja erilaisia koulutus-, ja kokouspaketteja. Tarvittaessa järjestämme luennoitsijan, kouluttajan / ohjaajan sekä majoituksen ja ruokailujen lisäksi erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja. Työyhteisöt voivat varata myös kaikki tilat omaan käyttöönsä.

Jos olet kiinnostunut järjestämään yksityisen kurssin omien ystävien kanssa, olemme valmiina auttamaan aiheen mukaisen kouluttajan/ohjaajan hankinnassa ja tilaisuuden kokonaisvaltaisessa suunnittelussa ja organisoinnissa.

Tulossa

23.-27.10.2017 Olemus meditaatioretriitti

Olemus Meditaatioretriitti

Aika:  23 - 27.10.2017  &  9 - 17.3.2018

Paikka: Villa Aurora, Mäntyharju

Majoitus: 2-hengen huoneissa

Hinta: 690 euroa per henkilö, sis. ohjauksen, majoituksen ja ylläpidon

 Kulkuyhteydet: Mäntyharjulle pääsee hyvin esimerkiksi junalla. Villa Aurora sijaitsee Mäntyharjun vanhassa keskustassa, kirkonkylässä.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: susan@olemus.fi

 

 

Retriitin päiväohjelma (ei matkapäivinä):

07:30   meditaatio ja Pal Dan Gum -tauko – kevyt fyysinen harjoitus energioiden keskittämiseksi

hengityksen, kevyen fyysisen liikunnan ja keskittymisen avulla

09:00   aamiainen

10:00   oma liikunta ulkona (hidas kävely)

11:00   meditaatio

12:00   meditaatio

13:00   lounas

14:00   oma liikunta ulkona (hidas kävely)

15:00   meditaatio

16:00   Susanin kanavointi

17:00   meditaatio

18:00   päivällinen

19:00   keskustelut, omat henkilökohtaiset kysymykset

20:00   Pal Dan Gum

21:00   omaa aikaa (esim. oma meditaatio)

22:00   hiljaisuus

Ilmoittaudu kurssille

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Jos peruutus tehdään alle viikko ennen kurssin alkamista, peruutusmaksu on 50% kurssin hinnasta. Mikäli kurssille ilmoittautunut jää tulematta kurssille siitä etukäteen ilmoittamatta, peritään kurssimaksu täysimääräisenä.

Tervetuloa!