TulevatKurssit ja koulutukset

Täällä voit seurata Villa Aurorassa tapahtuvia kursseja ja koulutustilaisuuksia. Kaikille avoimina olevien kurssien punaisena lankana on ihmisen hyvinvointiin ja henkiseen kasvuun, sekä kulttuuriin ja viestintään liittyvät sisällöt.

Tarjoamme Villa Auroran tiloja kouluttajien, luennoitsijoiden ja ohjaajien käyttöön. Autamme myös mielellämme kurssien ja koulutuksien suunnittelussa, organisoinnissa, markkinoinnissa ja siihen liittyvissä järjestelyissä. Järjestäjän kanssa voimme tehdä kurssi-, ja koulutuspaketin, mikä sisältää kaiken tarpeellisen majoituksesta ruokailuihin. Kurssien aikana on käytössä n. 50 hengen sali, ryhmätiloja, saunaosasto ja huoneita n. 35 henkilölle, lisävuoteilla n.45 henkilölle.

Työyhteisöille tarjoamme rauhallisen ja viihtyisän ympäristön ja erilaisia koulutus-, ja kokouspaketteja. Tarvittaessa järjestämme luennoitsijan, kouluttajan / ohjaajan sekä majoituksen ja ruokailujen lisäksi erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja. Työyhteisöt voivat varata myös kaikki tilat omaan käyttöönsä.

Jos olet kiinnostunut järjestämään yksityisen kurssin omien ystävien kanssa, olemme valmiina auttamaan aiheen mukaisen kouluttajan/ohjaajan hankinnassa ja tilaisuuden kokonaisvaltaisessa suunnittelussa ja organisoinnissa.

Tulossa

16.-17.9.2017 Naisen Voima-Retriitti

Keskusteluiden, harjoitusten, maalauksen, joogan ja meditaatiomatkojen parissa työstämme kahden päivän ajan naiseuden eri teemoja. Saat oivalluksia ja elämyksiä omasta naiseudestasi. Kun ymmärrät itseäsi, tarpeitasi ja toiveitasi, otat varmempia askelia omalla Sydämen Polullasi. 

Olet tervetullut matkaamme mukaan !

Kenelle Naisen Voima - Retriitti sopii ?

Retriitti sopii eri-ikäisille naisille eri elämäntilanteessa. Harjoitukset voivat herättää syviäkin tuntemuksia, joten toivomme Sinun olevan valmis ottamaan vastaan nämä tuntemukset. Huolehdithan, että sinulla on voimassa oleva tapaturmavakuutus ja muistat, että osallistut vapaaehtoisesti tähän naisen henkisen kasvun tapahtumaan. Tiedostat omat henkiset ja fyysiset rakasi harjoitteita tehdessäsi.

Työvälineet:

Tarvitset mukaasi joustavat vaatteet, joissa sinun on hyvä istua ja joogata. Ota mukaasi myös villasukat, villatakki ja /tai huivi, joilla pidät itsesi tarvittaessa lämpimänä. Ota myös ulkoiluun soveltuvat vaatteet mukaan. Päivien aikana teemme mielikuvaharjoituksia hiljentymällä, paperille kirjoittamalla/piirtämällä tai voimakortteja käyttäen. Nämä materiaalit tulevat ohjaajien mukana. Joogamattoja on saatavilla VIlla-Aurorassa.

Ohjelma la 16.9.2017:

Klo 10:00 
Alkutervehdys ja hiljentyminen

Klo 10:30 
Kuu - Naisen Voima
Naiseuden rytmeistä, kuunkierrosta ja kehotietoudesta sisäiseen viisauteen ja itsetuntemukseen

Klo 12:00
Lounas

Klo 13:00
Tunne-historiani
Kasvaako kiltistä tytöstä suorittajanainen?
Lapsuuden uskomusjärjestelmiennvaikutus naiseuteeni
Äitihaavan kohtaaminen

Klo 14:30
Lempeästi vahvistava jooga

Klo 15:45
Välipala

Klo 16:30 
Journey of Your Heart - Sydämen Matka Meditaatio
Intuitiivisen musiikin siivittämä meditaatiomatka

Klo 17:30
Palaute ja loppuhiljentyminen

Ohjelma su 17.9.2017:

Klo 8
Lempeä aamujooga

Klo 9:15
Aamupala

Klo 10:00
Nainen ja seksuaalinen hyvinvointi
Seksuaalisuus - mitä se tarkoittaa?
Mikä vaikuttaa seksuaaliseen hyvinvointiini?
Häpeänkö vai hyväksynkö seksuaaliset tunteeni?
Ohjaako pääni vai tunteeni seksuaalisia toiveitani?

Klo 11:30
Lounas

Klo 12:00
Sydämenpolulleni hyväksymällä ja rakastamalla
Vertaanko itseäni muihin - mikä on onneni mittari?
Hyväksyn(-kö) valoni ja varjoni
Minä, Nainen, Sydämenpolullani -voimakuvan maalaus

Klo 14:00
Lempeästi vahvistava jooga

Klo 15:00
Välipala

Klo 15:15
Journey of Your Heart - Sydämen matka Meditaatio
Intuitiivisen musiikin siivittämä meditaatiomatka

Retriitin ohjaajina toimivat:
Terhi Hirvikallio / Ekohoitola Tai Mi
Essi Reponen / Studio Mandula
Taru Astikainen / TaruKaroliina

Hinta:
Nopean varaajan etu 1.8.2017 asti 280€ (sis. alv)
2.8.2017 alkaen 320€ (sis. alv)

Hinta sisältää majoituksen 2hh huoneissa, yhden aamiaisen, kaksi lounasta, 2 välipalaa ja yhden iltapalan sekä kurssimateriaalin.

Maksaminen erissä on mahdollista.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
Terhi Hirvikallio
Tel: 050 / 3748611
S-posti: info@ekohoitolataimi.fi

 

Ilmoittaudu kurssille

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Jos peruutus tehdään alle viikko ennen kurssin alkamista, peruutusmaksu on 50% kurssin hinnasta. Mikäli kurssille ilmoittautunut jää tulematta kurssille siitä etukäteen ilmoittamatta, peritään kurssimaksu täysimääräisenä.

Tervetuloa!